Tarieven en vergoedingen

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden acupunctuur behandelingen die bij Het Alternatief worden uitgevoerd vanuit het aanvullende verzekeringspakket. Annemarie van Nimwegen is lid van de NVA.

De hoogte van de vergoeding hangt af van uw polisvoorwaarden.

 

 

Eerste consult acupunctuur (60 minuten)    

Consult acupunctuur (45 minuten)

€80,-

€60,-

Consult acupunctuur kinderen t/m 12 jaar

€45,-

 

Afzegging uiterlijk 24 uur van te voren.  Anders worden de kosten voor de besproken tijd in rekening gebracht.

Voor de meest recente vergoedingen door uw verzekeringsmaatschappij kunt u ook kijken op de vergoedingspagina’s van de beroepsvereniging voor acupunctuur NVA ( Hier vindt u een door de NVA verzameld overzicht van vergoedende zorgverzekeraars 2012.)

De toekomstige ontwikkelingen in het nieuwe zorgverzekeringsstelsel zijn nog onzeker. Let u goed op wat u in het aanvullende pakket kunt bijverzekeren en tegen welke kosten.

 

Tarieven Fysiotherapie

I.v.m. de enorme administratieve belasting voor zo'n kleine praktijk heb ik geen contracten met de ziektenkosten verzekeraars afgesloten. Ik raad u aan na te gaan bij uw ziektenkosten verzekeraar of u in aanmerking komt voor vergoeding bij behandeling in mijn praktijk. U moet dan vragen hoe u vergoed wordt voor de behandeling bij een niet-gecontracteerde fysiotherapeut. Vanzelfsprekend ben ik wel lid van de beroepsvereniging.

 

Zitting Fysiotherapie     €30,00                                                                  

Medical Taping:

Geen extra kosten als onderdeel van de behandeling fysiotherapie

 

Momentum

Kuur met eenmalige intake:                                          €189,00