Afvallen en op gewicht blijven

Dat lukt u ook met een super programma en goede begeleiding.

Daarom bied ik u Momentum aan vanaf € 189,00. U krijgt de kuur met de volledige uitleg dan mee naar huis en u volgt de beschrijving zoals die in het boekje uitgelegd staat.

 

Het blijkt voor veel mensen prettig te zijn een steuntje in de rug te krijgen. In dat geval komt u minimaal 5 maal naar de praktijk waarbij we dan het dieet ook kunnen afstemmen op uw gewenste eindresultaat.

De begeleiding kan ook (gedeeltelijk) vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw polisvoorwaarden.

 

Het Dieet en de begeleiding

Dieet fase: 27 dagen, waarbij u gedurende 25 dagen de kuur gebruikt met daarbij de behorende vitamines en supplementen. U blijft eten maar uw maaltijden zullen minder calorieen en weinig koolhydraten en vetten bevatten.

 

Stabilisatiefase: 21 dagen, waarbij u langzaam weer meer koolhydraten zoals rijst en brood gaat eten en ook de vetten worden langzaam weer toegevoegd aan uw eetpatroon.

 

Levensfase: de rest van uw leven (?) Nu uw lichaam weer een gezond evenwicht heeft bereikt en daarbij gewend is aan een evenwichtig eetpatroon zukt u merken dat het makkelijk is dit te handhaven. De drang naar tussendoortjes en zoetigheid is verdwenen en dat zorgt voor een makkelijke gewichtbeheersing op de lange termijn.

 

Begeleiding: Tijdens deze fases komt u 5 maal op de praktijk. Tweemaal gedurende de dieet-en stabilisatiefase en 1 maal tijdens de stabilisatie fase.

U krijgt dan instructies, u wordt gewogen en we bespreken de voortgang.

Als u tussendoor vragen hebt kunt u mij altijd een email sturen of bellen.

 

 

Kijk voor meer informatie op www.mijnmomentum.nl